Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je!

Artisanaal receptDe hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken.

 

 

Enkel pure Belgische chocolade

ingredientenAmbao kwaliteitslabelAmbao is een kwaliteitslabel dat de kwaliteit garandeert van de gebruikte grondstoffen van de chocolade. Het bevestigt meer bepaald dat de producent uitsluitend cacaoboter en geen andere vetstoffen gebruikt.
Een (betreurenswaardige) Europese richtlijn uit 2000 laat de fabrikanten toe om tot 5% cacaoboter te vervangen door andere plantaardige vetstoffen, zoals karitéboter, en toch de benaming "chocolade" te gebruiken!
Zoals Herman Desserts maken echte ambachtslieden, die in de grote Belgische chocoladetraditie werken, gelukkig geen gebruik van deze mogelijkheid.

Onze klanten

Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product, elke dag opnieuw!

  • Alvo
  • Coop
  • Deen supermarkten
  • Deka
  • Delhaize
  • Hoogvliet Grijs
  • Jan Linders - Onze Trots
  • Jumbo
  • Metro
  • Migros Zwitserland
  • Plus
  • Sligro
  • Spar
  • Spegelaere supermarkt
  • Vomar
  • Zurheide