Skip to main content

Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je!

De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter, echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken.

Bij Herman Desserts wordt enkel melk en room verwerkt afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Binnen de moderne melkveehouderij is het niet vanzelfsprekend om de koeien van het voorjaar tot het najaar in de wei te laten grazen. Het weidemelk logo garandeert dat de desserts gemaakt zijn van weidemelk. Meer info op www.weidemelk.nl

Enkel pure Belgische chocolade

Een (betreurenswaardige) Europese richtlijn uit 2000 laat de fabrikanten toe om tot 5% cacaoboter te vervangen door andere plantaardige vetstoffen, zoals karitéboter, en toch de benaming "chocolade" te gebruiken!
Zoals Herman Desserts maken echte ambachtslieden, die in de grote Belgische chocoladetraditie werken, gelukkig geen gebruik van deze mogelijkheid.


LEER ONS BEDRIJF NOG BETER KENNEN

Onze klanten

Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product, elke dag opnieuw!
Herman Desserts bv

E. Vlietinckstraat 4a | 8400 Oostende | België

Tel + 32 59 80 25 64 | Fax + 32 59 80 16 82

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

BTW BE 0429.880.046

  • Facebook

een creatie van eXponent